Vital Dialog familjen

vårt fantastiska team.

Vital Dialogs ledare har alla tidigare erfarenhet av telemarketingbranschen och grundarna har över 20 års erfarenhet inom telemarketing. Majoriteten i ledarpositionerna är tidigare toppsäljare och har klättrat upp i karriärstegen inom organisationen. Vi har efter några år på marknaden skapat en stark kärngrupp i vår ledningsorganisation där alla besitter enorma kunskaper och erfarenheter.

Ninve Adayson

Försäljningschef

Leyla Jakob

Operativ Chef

Jakob Touray

Strategichef / Grundare

Hiyoba tewelde

VD / Grundare

Tove Lundin

Säljcoach

Robin Russom

Sälj & Projektansvarig

Joeffrey Masabe Paulsson

Kvalitetsansvarig

Vakant

Rekrytering & Utbildningsansvarig

XT300725

Vital Dialogs grundare Hiyoba & Jakob

allt började med en idé.

Historian om Vital Dialog började 2017 och startade med Hiyoba och Jakob i fronten. Efter att ha genomgått en gedigen utbildning i en hård säljskola som ledde till resultatökningar med 300 % blev det dags att applicera 17 års av sälj – och ledarskapserfarenheter. Detta ledde till en ökad förmåga av struktur, strikta rutiner, analys samt fördjupning i mental coaching.

Denna erfarenhet appliceras nu dagligen i form av kontinuerliga utbildningar för alla våra medarbetare inklusive ledarskap samt mental träning för att utveckla individen. Verksamheten expanderade till egna och större lokaler i 2018 och ambitionen är att växa i en strukturerad takt för att upprätthålla visionen vilket är individens framgång med fokus på kvalitet.

Med ledare som fokuserar på individens framgång arbetar vi med ett prestigelöst team som konstant strävar efter förbättring och utveckling.

ta första steget.

Om du är intresserad av vad vi kan erbjuda just ert företag ta kontakt med oss idag!